• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу есе патріотично-громадянської тематики «Єднанням сильні!».

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу есе патріотично-громадянської тематики «Єднанням сильні!».

2024-04-17

/Files/images/загружено.jpg

З метою консолідації та формування історичної свідомості українського народу, збереження національної пам’яті та належного вшанування пам’ятних дат і ювілеїв Тернопільським обласним центром еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді був проведений обласний етап Всеукраїнського конкурсу есе патріотично-громадянської тематики «Єднанням сильні!».

Провідна ідея есе-роздуму: «Діти хочуть щастя!», ЕСЕ – невеликий за обсягом і самостійний за змістом прозовий твір із чітко вираженою авторською думкою, розгорнутий у формі розповіді з метою обґрунтування і демонстрації власної точки зору на певне явище чи предмет.

У конкурсі взяли участь здобувачі освіти закладів загальної середньої освіти та вихованці закладів позашкільної освіти з Кременецького, Чортківського, Тернопільського районів, об’єднаних територіальних громад. До розгляду журі було надіслано 160 робіт.

Переможці та учасники обласного етапу нагороджені Грамотами Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.

Підсумковий наказ конкурсу можна переглянути за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1gTOlG1aOPdVmFwotETVdIy5pn_Ut7YrE

Роботи переможців представлятимуть область на Всеукраїнському етапі даного конкурсу.

Електронні нагородні документи розміщені на сайті закладу позашкільної освіти в рубриці «Електронні нагородні документи».

Вітаємо переможців!

Дякуємо за участь у конкурсі!

Кiлькiсть переглядiв: 14

Коментарi