• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнська онлайн-конференціїя «Збережемо ліси для майбутніх поколінь»

Всеукраїнська онлайн-конференціїя «Збережемо ліси для майбутніх поколінь»

2020-12-03

/Files/images/111-90.jpg

З метою активізації участі учнівської молоді в природоохоронній та дослідно- експериментальній роботі в галузі лісового господарства Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді спільно з комунальним закладом «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» 2-3 грудня 2020 року була проведена Всеукраїнська онлайн-конференціїя для учнівської молоді «Збережемо ліси для майбутніх поколінь».

Його учасниками стали 43 представники учнівських лісництв України – учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

Учасники конференції гідно презентували свою науково-дослідницьку роботу в галузі лісознавства, обмінялися досвідом роботи своїх учнівських лісництв по збереженню і примноженню лісових культур свого регіону та виявили високий рівень підготовки, продемонстрували свої знання, творчі здібності, кмітливість і винахідливість.

Члени Калагарівського учнівського лісництва Гусятинського району (керівник Романів В.П.) взяли участь в заході. Іван Головатий виступив із презентацією роботи «Природне поновлення бука лісового у вікових деревостанах природного заповідника «Медобори»./Files/images/IMG_1251.jpeg/Files/images/IMG_1249.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 131

Коментарi