• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбудеться обласний семінар-практикум «Дослідницький компонент у роботі шкільних навчально-дослідних земельних ділянок».

Відбудеться обласний семінар-практикум «Дослідницький компонент у роботі шкільних навчально-дослідних земельних ділянок».

2018-04-04

/Files/images/world-food-day-617x416.jpg

Відповідно до плану роботи Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді на 2018р. на базі закладу позашкільної освіти 18 квітня 2018 р. відбудеться обласний семінар-практикум «Дослідницький компонент у роботі шкільних навчально-дослідних земельних ділянок».

Для участі в семінарі запрошуються методисти районних (міських) методичних кабінетів та об’єднаних територіальних громад, директори позашкільних навчальних закладів еколого-натуралістичного спрямування, вчителі біології опорних шкіл, відповідальних за роботу навчально-дослідних земельних ділянок та учнівських аграрних об’єднань. Просимо до 12 квітня 2018р. підтвердити участь у семінарі за телефоном: (0352) 25-05-46 або на електронну адресу: ecocentr_ter@ukr.net.

Місце проведення заходу: м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 21 (Тернопільський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді). Початок роботи семінару-практикуму: 10:00 год.

Кiлькiсть переглядiв: 248

Коментарi